5 juni - CO2, världshistoriens största bluff!

Kan någon säga mig varför de som för fram alternativa orsakssamband till den s k växthuseffekten än CO2-modellen anses vara kriminella eller dårfinkar? För något år sedan blev redaktionen på programmet lantbruksnytt (P1) mordhotad (!) bara för de hade gett utrymme för en person med en annan förklaring till klimatförändringen än CO2-antagandet.

För en tid sedan förklarades Fred Goldberg, docent på KTH av statsministerns klimatansvarige för en säkerhetsrisk när han försökte delge avvikande rön i klamatfrågan.

Så här skriver han: (han är sannerligen inte ensam om följande uppfattning) /.../ Vi är alla bekymrade hur klimatpolitiken hanteras i Sverige och Europa. Idén att CO2 är en klaimatpåverkande gas är helt missförstådd och är så liten att den inte kan mätas. Det är bara IPCC:s modeller man påstår har denna effekt.
Den politik som berdivs kommer att skada det poltiksa etablissemanget, Sveriges och Europas ekonomier och välfärd och dessutom till ingen nytta. Om statsministern vill göra en instats som går till historien , bör han vara den förste som inser att CO2-linjen är en stor bluff och lyssna till andra än IPPC och medverkar till att Köpenhamnsmötet avblåses i tid./.../ Det du! Det är ord och inga visor det!

Artikeln är lång med alternativa trovärdiga fakta. Här några! /.../ Temperaturutveckligen sedan 1850 visar att temperaturen steg lika snabbt mellan 1850-1880, 1910-1940 som mellan 1977-2002. /.../ Det som i första hand påverkar vårt klimat är Stillahavs strömmarna (PDO). Ovanpå denna effekt har vi solaktviteten. 1940 (efter de berömda krigsvintrarna) bromsades nedkylningen p g a att solens aktiviet ökade fram till ett solfläcksmaximum 2002. De forskare som fortfarande säger att medeltempraturen ökar talar osanning. Den har avstannat! Troligtvis kommer vi in i period då temperaturen sänks.

Av alla de frustrationsskapande skräcksenarier  som dagligen matas ut i media är påståendet att isarna smälter i accelererande takt. Det är också en lögn!  Genom att Stillahavsvindarna  vände i april 2008 slutade PDO att pumpa in varmt vatten i den artiska bassängen. Nu växer isen mycket snabbt igen på Arktis. Amerkanska bojar visar att isen blivit 1 m tjockare sedan just april förra året då PDO vände/.../

/../ Vi alla bakom detta brev anser att klimathysterin är den största vetenskapliga skandalen i världshistorien. Denna har redan kostat skattebetalarna enormt mycket pengar till ingen som helst nytta. För all dessa pengar skulle alla världens fattiga ha kunnat få rent dricksvatten etc /.../   Fred Goldberg
Läs hela artikeln från värden idag Näringsliv.

Detta är verkligen något att reflektera över!
Hörs!

Kommentera här: